Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Dacia maakt prijzen Sandero en Sandero Stepway bekend

De Dacia Sandero is nu te bestellen vanaf 13.490,- euro en de Dacia Sandero Stepway 16.290,- euro. Vanaf half januari worden deze nieuwe Dacia’s bij de dealer verwacht.

De Dacia Sandero is een dynamische stadsauto. De Sandero Essential wordt geleverd met een 3-cilinder benzinemotor met 90 pk en is handgeschakeld. De Sandero Comfort kan daarnaast als automaat uitgevoerd worden. Voor de Dacia Sandero Stepway, de robuuste crossover, zijn dezelfde mogelijkheden. De Essential heeft een handgeschakelde 3-cilinder benzinemotor met 90 pk en de Comfort is er als automaat of handgeschakeld. Ook zijn de Sandero en Sandero Stepway als bi-fuel leverbaar.

Sandero
De Dacia Sandero heeft van binnen opmerkelijk veel ruimte, die ook nog eens gebruiksvriendelijk is ingericht met veel extra’s. Zo heeft de Essential standaard het multimediasysteem “Media Control”, met o.a. radio DAB+, Bluetooth en een USB aansluiting, 15” stalen wielen met wieldoppen, elektrisch bedienbare ramen voor, standaard dagrijverlichting en een in hoogte verstelbaar stuur. De Sandero Comfort heeft u nog meer te bieden.

Sandero Stepway
De Sandero Stepway heeft niet alleen een stoerdere uitstraling dan de Sandero, maar ook een rijkere uitrusting. Zo heeft de Stepway Essential al standaard airconditioning en is de bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar.

Als dat alles nog niet genoeg is, dan zijn er tal van opties om toe te voegen. Ga voor alle informatie naar www.dacia.nl