Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Nú een Honda CR-V Sport Line kopen lastig? Niet bij Honda Wesselink!

Honda Wesselink heeft door de regels van de overheid de deuren van de showroom moeten sluiten, maar met de huidige techniek bezoekt u de showroom gewoon vanuit de luie stoel!

Een nieuwe auto kopen begon ook voor de lockdown voor velen al online. Thuis kunt u via www.honda-wesselink.nl de modellen bekijken. Verschillende afbeeldingen laten u bijvoorbeeld de speelse lijnen van de Honda e zien, waan u even een coureur bij de beelden van de NSX en geniet van de stoere uitstraling van de CR-V Hybrid.

Honda CR-V Hybrid
Als de Honda CR-V de meest verkocht SUV ter wereld is, dan weet u dat deze veel te bieden heeft en de CR-V is alleen maar beter geworden. Zo zijn bij het ontwerpen van het exterieur de aerodynamische efficiëntie en prestaties nog verder verbeterd, zonder afbreuk te doen aan de herkenbare en stoere looks.

Ingenieuze aandrijving
De Honda CR-V e:HEV heeft wordt aangedreven door én een benzinemotor én een elektromotor. Bij lage snelheden wordt alleen de elektromotor gebruikt, bij constant hoge snelheden is alleen de benzinemotor in gebruik en voor wat extra power tijdens het optrekken werken beide motoren samen. Het schakelen tussen de verschillende vormen van aandrijving gebeurt automatisch door de intelligente Multi-Mode Drive (i-MMD). Zo bespaart u op brandstof en is de CO2-uitstoot lager. De energie voor de elektromotor komt overigens niet vanuit het stopcontact, maar wordt gegenereerd met de verbrandingsmotor en teruggewonnen uit energie die anders verloren zou gaan bij bijvoorbeeld remmen.

Sport Line
De CR-V Hybrid is er in verschillende uitvoeringen. Het instapmodel is de Comfort, dan volgen de Elegance en de Lifestyle en tot slot de Executive. Van de Lifestyle uitvoering is er zowel een versie met tweewielaandrijving als vierwielaandrijving en naast de Elegance is er ook nog de Elegance Sport Line. De Sport Line versie is direct te onderscheiden van de overige uitvoeringen door de diverse accenten die de stoere SUV een sportievere uitstraling geven. Zo is het radiatorrooster uitgevoerd in donker chroom evenals de sierlijsten op voor- en achterbumper, achterklep en onderaan de deuren en de randen rond de mistlampen. De Sport line heeft verder Smoked achterlichten en een zwarte achterklepspoiler. De Honda CR-V Elegance heeft 18 inch lichtmetalen velgen en bij de Sport Line zijn die in het zwart uitgevoerd. De Sport Line-versie is alleen verkrijgbaar op 2WD Elegance in de kleur Crystal Black Pearl.

Ontdekken
De Honda CR-V Hybrid of een ander model op afstand nog beter leren kennen? De medewerkers van Honda Wesselink nemen u graag mee op een virtuele tour via beeldbellen. Vragen stellen kan ook door te bellen, via e-mail of de WhatsApp-functie op de website. Door de “proefrit-aan-huis-service” kunt u de auto vervolgens daadwerkelijk ervaren. Voor ieders gezondheid worden onder andere stuurwiel, handgrepen, versnellingspook en dergelijke goed gereinigd. Helemaal verkocht? Dan hoeft u alleen nog maar de koop te sluiten. Inruilen is daarbij geen enkel probleem. Voor de taxatie stuurt u de nodige informatie en foto’s gewoon op. Uw auto wordt vervolgens bij u thuis afgeleverd. Dus ook tijdens de lockdown kunt u bij Honda Wesselink terecht voor uw droomauto. Ga naar www.honda-wesselink.nl.