Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

De meest comfortabele C-segmenter: Citroën ë-C4

Het rijden in een elektrisch aangedreven voertuig is niet meer uniek, maar de Citroën ë-C4 is zeker onderscheidend ten opzichte van andere elektrische voertuigen. Het geheim? Comfort! U verwacht ook niet anders, want al meer dan 100 jaar is comfort kenmerkend voor een Citroën.

Het Citroën Advanced Comfort is het innovatieve concept dat gedragen wordt door vier pijlers: rijcomfort, leefcomfort, gemoedsrust en gebruiksgemak. Alle vier de pijlers komen terug in de ë-C4. Zo heeft de ë-C4 wielophanging met Progressive Hydraulic Cushions bestaande uit conventionele veren en dempers in combinatie met hydraulische stops. Door de demping door de hydraulische stops is er bijvoorbeeld geen nadeining bij grote hobbels en bij kleine oneffenheden in het wegdek zorgen het systeem voor een gevoel alsof u op een vliegend tapijt zit.

Leefcomfort
De Citroën ë-C4 heeft een extra lange wielbasis en dat zorgt voor meer ruimte in het interieur. Zo hebben de passagiers op de achterbank meer knieruimte dan in welke andere auto in hetzelfde segment. Verder dragen de vele opbergvakken, het royale glasoppervlak, de keuze uit zes interieurambiances en het gebruik van zachte materialen bij aan het leefcomfort.

Gemoedsrust
Maar liefst 20 rijhulpsystemen, zoals Adaptive Cruise Control en Active Lane Departure Warning, zorgen dat u met een veilig gevoel de weg op gaat. Een aantal van de rijhulpsystemen zullen u alleen maar waarschuwen, maar er kan door systemen, zoals bijvoorbeeld de twee eerder genoemde, ook daadwerkelijk ingegrepen worden als dat moet.

Gebruiksgemak
Met Connect Nav, het nieuwste 3D navigatiesysteem uitgerust met real-time verkeersinformatie, bereikt u zonder enige moeite uw bestemming. Er kan verder gekozen worden uit drie connectiviteitssystemen die u de mogelijkheid geven om met de buitenwereld verbonden te blijven en uw smartphone opladen is ook mogelijk als de oplaadkabel nog thuis ligt. De Citroën ë-C4 scoort dus zeker ook goed op gebruiksgemak. Al met al een auto met een en al comfort!