Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Bijverdienen met je eigen auto? Probeer autodelen met SnappCar

Het zijn economisch moeilijke tijden. Veel ondernemers worstelen momenteel om rekeningen te betalen en hun hoofd boven water te houden. Het dwingt mensen om slim na te denken over hun huidige kosten maar ook over potentiële inkomstenbronnen.

Wist je dat je met je eigen auto al € 350 per maand kan verdienen? Daar hoef je zelf niets voor te doen. Zet je auto op SnappCar en laat het gebeuren. SnappCar is Nederlands grootste deelautoplatform. Mensen die een auto nodig hebben kunnen hier een auto huren, en auto-eigenaren kunnen bijverdienen door hun auto aan te bieden. SnappCar zorgt voor de All-Risk verzekering, pechhulp en een snelle uitbetaling aan verhuurders. Bekijk hier hoe SnappCar werkt en ontdek hoeveel jij kunt verdienen met jouw auto.

Autodelen met Privatelease: het beste van beide werelden
Vind je autogebruik belangrijker dan bezit? Wil je bijverdienen door een auto te verhuren maar niet zelf een dure auto aanschaffen? Dan is er nu SnappCar Privatelease. Met SnappCar Privatelease heb je alle voordelen van je eigen lease auto (een auto waarvoor je maandelijks betaalt, het onderhoud en de verzekering inclusief is) én waarmee je kunt bijverdienen door ‘m te verhuren op de momenten dat jij je auto niet nodig hebt.

SnappCar werkt samen met een aantal Private lease aanbieders, waaronder JustLease en DirectLease. Zij maken het makkelijk voor jou om geld te verdienen met je auto, zodat jij je maandlasten terug kan verdienen. Je hebt altijd een auto voor de deur als je hem nodig hebt. Kies je voor SnappCar Keyless dan hoef je zelf niet eens aanwezig te zijn bij de sleuteloverdracht. Middels een modern en veilig systeem kunnen gebruikers hun huur moment starten via de SnappCar app.

Neem een kijkje op de SnappCar Private lease aanbiedingen en breng je maandlasten omlaag.