Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Nieuwe Hyundai Tucson staat nu bij de Nederlandse dealers

De nieuwe Hyundai Tucson staat dan wel bij de dealer, maar even binnen lopen zit er niet in. Dit staat het ontdekken van alle mogelijkheden die de Tucson biedt niet in de weg. De oplossing: een live videochat of een proefrit, waarbij de auto bij u thuis afgeleverd wordt.

De nieuwe Tucson is er al vanaf 34.995,- euro. Een koopje als u kijkt naar de rijke standaarduitrusting. U krijgt voor dat bedrag namelijk de Tucson 1.6 T-GDI 48V in i-Motion-uitvoering met standaard onder andere 17 inch lichtmetalen velgen, een digitaal 10,25 inch instrumentenpaneel en achteruitrijcamera.

Meer uitvoeringen
Wanneer de i-Motion niet al uw wensen vervult, dan biedt de Comfort-uitvoering u onder meer centrale deurvergrendeling met keyless entry en startknop, een 10,25 inch multimediascherm met navigatie, verwarmbare voorstoelen en volledige LED-verlichting voor. Bij de versie Premium krijgt u ook nog eens onder andere Blind View Monitor, 19 inch lichtmetalen velgen en elektrisch verstelbare voorstoelen erbij.

Hybride Tucson
Hyundai brengt van de Tucson ook een hybride en plug-in hybride op de markt. Voor de nieuwe Tucson 1.6 T-GDI Hybrid in de i-Motion-uitvoering beginnen de prijzen vanaf 37.995,- euro. Vanaf 43.995,- euro rijdt u in de nieuwe Tucson 1.6 T-GDI Plug-in Hybrid in de Comfort-uitvoering.

Voor alle specificaties, uitvoeringen en mogelijkheden gaat u naar www.hyundai.nl of neem contact op met de dealer.