Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

De Renault Captur nu met gratis automaat

APELDOORN – Een auto die perfect is voor het verkeer in de stad of op de snelweg: de Renault Captur. Met de Captur krijgt u als bestuurder er een paar extra ogen bij. U krijgt hulp van de auto bij het vinden van een parkeerplaats en het inparkeren. U wordt gewaarschuwd als de systemen van de Captur gevaar zien en de auto helpt ook nog eens bij het remmen in noodgevallen.

De Renault Captur is leverbaar in meerdere uitvoeringen. Zo rijdt u al vanaf € 20.490,- in de Life. Een comfortabele auto die precies dat doet wat moet: u op een veilige manier naar de plaats van bestemming brengen. De meest luxe uitvoering is de Initial Paris met onder andere een audiosysteem met zes speakers en een subwoofer, smartphone replication, met leer bekleed stuurwiel, verwarmbare voorstoelen, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, veiligheidssystemen als actieve bochtverlichting, noodstopbekrachtiging en blind spot warning. Deze is al leverbaar vanaf € 31.490,-. Naast de standaarduitrusting heeft u natuurlijk nog de mogelijkheid om te kiezen voor een aantal opties om de Captur te personaliseren.

Gratis automaat
Waar het brandstofverbruik bij de meeste automaten hoger ligt dan bij een handgeschakelde uitvoering, is daar geen sprake van bij de automaat met dubbele koppeling op de Captur. De transmissie schakelt vloeiend en gebruikt niet meer dan de handgeschakelde versie. Nu heeft Renault de actie lopen dat u gratis voor een automaat kunt kiezen bij de Renault Captur TCe 150 EDC Intens met vanafprijs € 25.490,-. Ga voor de volledige voorwaarden naar www.renault.nl of vraag er bij uw Renault-dealer naar. Ook deze vindt u via www.renault.nl