Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Lease of koop de Jeep Compass bij Autobedrijf de Snipperling

APELDOORN – Heeft u de nieuwste Jeep Compass al gespot? De Compass is herkenbaar aan de zevensleufs grille uitgevoerd in glanzend zwart met verchroomde omlijsting. En natuurlijk ook aan de breedte van het voertuig. Heel kenmerkend voor het aanzien van de auto, maar ook zeer functioneel. Het zorgt ervoor dat de Compass een solide wegligging heeft en offroad-eigenschappen waar menigeen jaloers van zou worden.

Zoals van Jeep inmiddels verwacht mag worden, is dit model geschikt voor het stadsverkeer en voor de wildernis. De Compass is uitgerust met actieve rijassistentiesystemen die goed van pas komen in het drukke verkeer. Ze waarschuwen als er een aanrijding dreigt plaats te vinden met de voorganger, als de rijbaan verlaten wordt en wanneer er iets in uw dode hoek bevindt. Offroad wordt u bijgestaan door de Selec-Terrain-tractieregeling. Door de instelling Auto, Snow, Sand, Mud en Rock te kiezen, worden maar liefst twaalf systemen aangepast aan de gekozen omstandigheden en dat zorgt voor optimale controle en grip in alle situaties.

Keuzevrijheid
Benzine of diesel? 1.4 liter of 2.0 liter? Automaat of handgeschakeld? Welke kleur? Veel keuzevrijheid dus bij de Jeep Compass. Ook kunt u kiezen of u liever de Compass wilt leasen voor een prijs vanaf € 499,- per maand of wilt kopen voor een prijs vanaf € 32.950,-. Ga voor meer informatie naar Autobedrijf de Snipperling. U vindt De Snipperling aan de Laan van de Dierenriem 38A in Apeldoorn en aan de Hunneperweg 7 in Deventer.