Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Kom de succesvolle Toyota Camry bewonderen in de showroom

APELDOORN – Vanaf 23 mei is de Toyota Camry weer te bewonderen in de Nederlandse showrooms en dus ook bij Autobedrijf Wagenmaker. Voor het eerst werd de Camry begin jaren 80 van de vorige eeuw op de markt gebracht. Niet alleen in Nederland maar in zo’n 100 landen. Hier verdween de Camry, maar in andere landen bleef dit model gewoon op de markt. Het model wist zelfs verkooprecords te verbreken.

De Toyota Camry is alleen leverbaar met een 2,5 liter viercilinder benzinemotor in combinatie met een elektromotor en gekoppeld door een automatische versnellingsbak. Ondanks dat er geen keuze is in motoren en transmissie, zult u niet teleurgesteld raken in de Camry. Met een perfecte wegligging en een krachtige motor van 128 pk is de auto snel en zeker ook comfortabel. Toch is de Toyota Camry ook een zuinige auto door de hybride aandrijflijn. De gemiddelde uitstoot is namelijk 98 gram per kilometer en het verbruik ligt op 4,3 liter per 100 kilometer.

Vier uitvoeringen
De Toyota Camry is leverbaar als Active, Dynamic, Executive en Premium. De Active is leverbaar vanaf een prijs van € 39.995,- en voor dat bedrag krijgt u al een rijk uitgeruste zakelijke sedan met LED-verlichting, buitenspiegels en deurgrepen in carrosseriekleur, elektrisch inklapbare ven verwarmbare buitenspiegels, airconditioning, elektrisch bedienbare ramen vóór en achter, elektrische stuurbekrachtiging, vijf airbags en diverse Toyota Safety Sense veiligheidstechnieken als Automatic High Beam en Lane Departe Alert.

De uitdaging
De Toyota Camry heeft maar één uitdaging: niet kopen. Ga naar de showroom van Autobedrijf Wagenmaker aan de Steenbokstraat 3 in Apeldoorn voor meer informatie over de Toyota Camry en alle extra opties of neem een kijkje op www.toyota-apeldoorn.nl/