Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

DS 3 staat binnenkort in de showroom van de dealer

Eerder maakte DS Automobiles al bekend dat de nieuwe DS 3 half januari bij de dealer in de showroom staat. Deze nieuwe DS 3 gaat de DS 3 Crossback vervangen en is leverbaar vanaf 35.540 euro. De prijzen van de volledig elektrische uitvoering, de DS 3 E-Tense beginnen bij 41.640 euro.

Ten opzichte van de DS 3 Crossback zijn er volgens DS Automobiles de nodige verbeteringen doorgevoerd. Zo is het design dynamischer, is het model efficiënter en zorgen de nieuwe technologieën ervoor dat het rijden met de DS 3 nog comfortabeler en veiliger is. Ook heeft de DS 3 E-Tense nu meer vermogen én is de actieradius groter dan voorheen.
Voor de DS 3 is er keuze uit de uitvoeringen Bastille, Performance Line, Performance Line+. Rivoli en Opera. Standaard is de DS 3 uitgerust met een met leder bekleed stuurwiel, automatische airconditioning, een 10,3-inch HD-touchscreen voor het infotainment met draadloos Apple CarPlay en Android Auto. Verder heeft de DS 3 standaard ook 17-inch lichtmetalen wielen en automatische led-koplampen.
Alle uitrustingsniveaus kunnen worden uitgerust met de PureTech 130 benzinemotor in combinatie met een 8-traps automaat. Voor de uitrustingsniveaus Bastille en Performance Line kan ook voor een PureTech 100 benzinemotor met handgeschakelde versnellingsbak gekozen worden. De DS 3 E-Tense is leverbaar in alle uitrustingsniveaus en heeft een vermogen van 156 pk, een 54 kWh-batterij en een actieradius tot 402 km (WLPT).