Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Ga het avontuur aan met de Toyota Adventure modellen

APELDOORN – De Toyota Adventure modellen passen uitstekend bij avonturiers, maar ook bij levensgenieters en liefhebbers van comfort. De stoere C-HR Adventure en de RAV4 Adventure bieden beiden de voordelen van een stoere auto tegen tegelijkertijd een scherpe actieprijs. Nu kunt u beide modellen ontdekken tijdens de Toyota Adventure Challenge en kans maken op een roadtrip!

Tijdens de Toyota Adventure Challenge kunt u kennismaken met de stoere C-HR Adventure en de RAV4 Adventure. Een spannende testrit laat u de vele voordelen van de C-HR Adventure of de RAV4 Adventure ervaren en daarnaast maakt u tegelijkertijd kans op een roadtrip ter waarde van €10.000 euro. Deze winactie loopt tot en met 14 september.

Avontuurlijke modellen
Voor zowel de hybride versie van de C-HR als de RAV4 heeft Toyota een Adventuremodel geïntroduceerd. De C-HR Adventure krijgt door zijn matzwarte 18″ lichtmetalen velgen, titaniumkleurige bodembeschermingsplaten en treeplanken met chroomaccenten een stoere look. Met de stoere grijs-zwarte lederen bekleding en het JBL premium audiosysteem zit u daarnaast lekker op uw plek in de auto. U rijdt de Toyota C-HR Adventure al vanaf €35.695 euro met tijdelijk een extra voordeel van €2.750 euro. Ook bij de Toyota RAV4 Adventure straalt het avontuur er vanaf. Zijn 18″ lichtmetalen velgen, side steps en roofrails maken zijn stoere uitstraling compleet. De lederen bekleding en de stoelverwarming zorgen voor luxe comfort in het interieur. Ook heeft de RAV4 Adventure een elektrisch bedienbaar sunroof. U rijdt dit model al vanaf €43.295 euro met een tijdelijk voordeel van €2.750 euro. Het voordeel op beide modellen geldt tot en met 31 augustus. Meer informatie over de Adventure modellen en de actievoorwaarden? Loop eens binnen bij Toyota Wagenmaker aan de Steenbokstraat 3 in Apeldoorn of aan de Solingenstraat 1 in Deventer.