Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Golf en Golf Variant nu ook met Black Style-pakket

Volkswagen Golf is in Nederland nog steeds populair. Er rijden zo’n 275.000 exemplaren rond in ons land en daarmee is de Golf de meest voorkomende personenauto. Diverse uitvoeringen zijn nu ook leverbaar met het Black Style-pakket.

Binnen het brede motorenaanbod is er volgens Volkswagen een hoofdrol voor efficiënte mild hybride- en plug-in hybridetechnologie. Het topmodel binnen de plug-in hybrideserie is de Golf GTE. Bij deze Golf komen sportieve prestaties en een lage CO2-uitstoot samen. De Golf GTE heeft de mogelijkheid om tot 60 kilometer elektrisch aangedreven te rijden. Maar de Golf GTI en Golf R blijven volgens Volkswagen ‘hot hatches’.

Om de Golf echt af te maken en een nog sportiever uiterlijk te geven is er nu het Black Style-pakket op de Golf en Golf Variant in de uitvoeringen R-Line, GTE, GTI en R. Met dit pakket krijgt de Golf onder andere zwarte lichtmetalen velgen (18 inch voor de R-Line (Business)- en GTE-modellen; 19 inch voor de GTI en R). Ook de spiegelkappen, uitlaatsierstukken en de strip tussen de koplampen worden uitgevoerd in zwart. De prijs van het Black Style-pakket is afhankelijk van de uitvoering. Zo bedraagt voor de R-Line (Business) modellen de meerprijs 1.410 euro en voor de Golf GTE 980 euro.