Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Hyundai introduceert Bluelink

TWENTE – Hyundai is van plan om binnenkort op alle nieuwe auto’s het nieuwe systeem Bluelink te leveren. Een belangrijke stap vooruit in de connectiviteit binnen de Hyundai-vloot.

Het Bluelink systeem laat de eigenaar draadloos de telefoon verbinden met de auto, waarna veel functies te bedienen zijn. Zo kan men op afstand de klimaatbeheersing regelen, realtime weerinformatie opvragen maar ook kan de auto bijvoorbeeld een reminder versturen wanneer je vergeet deze op slot te doen.

Op alle modellen
Dit jaar is Bluelink voor het eerst beschikbaar in de nieuwe IONIQ-modellen, maar de komende twee jaar zal dit ook in de andere Hyundai-modellen ingebouwd worden. Hyundai wil zo het comfort, veiligheid en gebruiksgemak verbeteren. Welke mogelijkheden men heeft zal wel afhankelijk zijn van de diensten en functies van de auto zelf, uiteraard. De eerste vijf jaar kunnen Hyundai-kopers gratis gebruik maken van LIVE Services, wat onder meer actuele informatie geeft over weer en verkeer, maar ook parkeerruimte, tank- en laadstations en meer. Handige features zijn onder meer ‘Find My Car’, waarmee men de auto makkelijker terug kan vinden in bijvoorbeeld een volle parkeergarage.

Veilige reis
Er is ook aandacht voor de veiligheid. Zo kan met de functie eCall een alarm verstuurd worden om hulpdiensten op te roepen. Bij een ongeluk waarbij de airbags zich activeren zal het systeem zelfs automatisch hulpdiensten alarmeren.