Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Laat uw verlichting gratis controleren bij Auto Kuilder

ENSCHEDE – We gaan straks weer naar de donkere dagen. Goed zien én gezien worden zijn belangrijk voor uw veiligheid op de weg. Om te garanderen dat u dit najaar veilig op pad gaat, biedt Auto Kuilder u een gratis verlichtingscontrole aan.

Er zijn nog te veel auto’s die rondrijden met slecht afgestelde verlichting. Dit kan onder meer ontstaan wanneer mensen zelf aan de slag gaan om kapotte lampjes te vervangen. Wanneer een lampje een fractie scheef in de houder zit, kan de lichtbundel te hoog of te laag komen te staan. Dit zorgt voor een slechter zicht op de weg of juist het verblinden van een tegenligger. Dit wilt u natuurlijk graag voorkomen.

Niet altijd gemakkelijk
Het is lang niet bij alle auto’s even gemakkelijk om zelf een lampje te vervangen. Zo zijn sommige automodellen zo in elkaar gezet dat een garagebedrijf de bumper moet verwijderen om toegang te krijgen tot de koplampunits. Zelf aan de slag gaan is dan ook niet altijd verstandig; zeker omdat het resultaat ook goed en veilig moet zijn. Auto Kuilder kan dankzij de jarenlange ervaring en goed uitgeruste werkplaats eenvoudig uw lampen vervangen wanneer dit nodig is. In de meeste gevallen is het vervangen van een lampje gratis, maar niet altijd. Dit hangt af van de complexiteit van de klus bij uw specifieke voertuig.

Maak een afspraak
Maak nu een afspraak bij Auto Kuilder voor de gratis verlichtingscontrole. Zo gaat u veilig de donkere dagen in. Auto Kuilder is gevestigd aan de Midzomerweg 22 in Enschede. Bel met 053-432 10 50 of kijk op: www.autokuilder.nl