Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Mooie SUV’s bij Honda Wesselink

APELDOORN – U wilt toch ook een prachtige SUV rijden? Bij Honda kan het! Honda heeft twee modellen die hiervoor perfect in aanmerking komen, de HR-V en de CR-V. Beide zijn nu te verkrijgen met veel voordeel en natuurlijk levert u niks in op luxe en rijcomfort.

De eerste Honda CR-V stamt uit 1996 en sinds die tijd is de auto niet meer weg te denken van het wegdek. Na menig jaar de best verkocht SUV ter wereld ter zijn geweest, is eind vorig jaar alweer de 5e generatie van de CR-V uitgebracht. En de CR-V is zeker met de tijd meegegaan. De laatste uitvoering heeft de nieuwste technologieën en een moderne uitstraling. Momenteel is de CR-V 1.5 Turbo Limited Edition te koop bij Honda Wesselink voor een rijklaarprijs van € 39.182,-. Het is een Limited Edition, die gebaseerd is op de CR-V Elegance met een 1.5 benzine motor en met als extra een illumination pack. Deze Limited Edition is zeer scherp geprijsd en is van alle gemakken en vooral veiligheid voorzien. Veiligheidssystemen als Lane Keep Assist (rijbaan assistent) en Adaptive Cruise Control mogen dus ook niet ontbreken. Het voordeel op deze Limited Edition uitvoering van de CR-V is liefst € 3.894,-.

Hybride of benzine?
De CR-V is zowel leverbaar met een 1.5 VTEC Turbo benzinemotor als met een hybride aandrijflijn. Hierbij hoeft u niet op te laden via een laadpaal of stopcontact, maar tijdens het rijden wordt de accu d.m.v. remenergie of de brandstofmotor weer opgeladen. De i-MMD technologie van Honda schakelt automatisch en soepel tussen rijden op de brandstofmotor, de elektromotor en een combinatie van beiden. Zo zal over het algemeen bij lage snelheden, zoals in het stadsverkeer, alleen gebruik gemaakt worden van de elektromotor. Door de hybride technologie is deze CR-V zeer zuinig in het gebruik: vanaf 7,3 liter per 100 kilometer. U heeft al een CR-V Hybrid vanaf € 40.960,- rijklaar.

Honda HR-V Turbo Sport
De tweede SUV van Honda is de HR-V. Dit model van Honda is in diverse uitvoeringen leverbaar; van de HR-V Comfort, handgeschakeld met een 1.5 liter benzinemotor, tot een Turbo Sport met een 1.5 Turbo benzinemotor met 182pk en een handgeschakelde of automatische transmissie. Deze laatste is de meest luxe uitvoering van de HR-V. U mag hierbij onder andere 18 inch lichtmetalen velgen in matzwart, LED-mistlampen voor, LED-koplampen, zwarte buitenspiegelkappen en honingraatgrille, dubbele uitlaatpijp en sportpedalen verwachten. Een HR-V Comfort rijdt u al vanaf € 28.765,-. Let op; het voordeel op de Honda HR-V kan oplopen tot liefst € 2.546,-! Kom daarom snel deze auto eens bekijken en laat u verassen over de zeer grote bagageruimte en flexibele achterbank die Honda in de HR-V heeft geplaatst.

Tijd voor een proefrit!
Wilt u graag hetzelfde ervaren als Max in de Formule 1 doet? Kom dan snel langs bij Honda Wesselink aan de Laan van de Dierenriem 35 in Apeldoorn.