Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Autobedrijf Zuithof ook sterk in Suzuki

BORNERBROEK – Autobedrijf Zuithof heeft al ruim 49 jaar ervaring in de verkoop en onderhoud van Aziatische automerken. Naast Subaru is Autobedrijf Zuithof ook gespecialiseerd in jonge Suzuki’s.

Suzuki heeft een divers, aantrekkelijk assortiment dat binnenkort te bewonderen is bij Autobedrijf Zuithof. Zo is de Jimny nieuw model hier al te zien en te rijden. Binnen nu en vier weken komen ook veel andere Suzuki’s in de constant wisselende voorraad. Het gaat dan om al geregistreerde auto’s in diverse modellen, uitvoeringen en optie-pakketten. Waaronder de zuinige en veilige Celerio, de ultra compacte SUV Ignis, de veelzijdige Jimny, de sportieve Swift en uiteraard de stoere Vitara. Ook allemaal als automaat leverbaar. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een zakelijke- of private lease tegen gunstige voorwaarden. Daarnaast voeren zij ook deskundig onderhoud en schadeafhandeling uit voor dit merk. Zo bent u altijd zeker van vele veilige kilometers.

Breed aanbod
Autobedrijf Zuithof is uiteraard ook bekend als dé Subaru dealer van de regio. Er zijn ook altijd leuke aanbiedingen. Zo koopt u nu tijdelijk de Subaru Forester Spring Edition met mooie opties zoals beschermingsplaten op de voor- en achterbumper en zijbescherming, een afneembare trekhaak ter waarde van 1.195 euro, mattenset met bagagemat en automatisch inklapbare spiegels. Nu leverbaar voor 46.495 euro.

Maak kennis
Autobedrijf Zuithof laat u graag kennismaken met deze auto’s. Kom langs aan het Tusveld 15 in Bornerbroek. Kijk voor meer informatie ook op: www.zuithof.nl