Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Nieuwe versies e-NV200


APELDOORN – Nissan maakt de elektrische e-NV200 nog beter. De elektrische variant van Nissan’s compacte bedrijfsbus krijgt een update met een zwaardere accu.

Eind vorig jaar kondigde Nissan de update aan en vanaf nu is deze leverbaar. De nieuwe versie van de e-NV200 komt met een 40 kWh-accu die het bereik vergroot. Met het nieuwe batterijpakket krijgt de auto een theoretische actieradius van maar liefst 280 kilometer. Dit is aanzienlijk meer dan de 170 kilometer van de eerste versie. Inmiddels heeft Nissan ook de prijzen bekendgemaakt voor de nieuwe e-NV200 met 40 kWh-accu. Deze heeft een vanaf-prijs van 29.390 euro, exclusief BTW. Dat is 3.320 euro meer dan we neertelden voor de eerste versie, maar een zinnige investering voor wie nét wat verder moet reizen. Daarnaast geeft Nissan ook nog eens drie jaar extra garantie, bovenop de al riante 5 jaar die standaard was. Nissan geeft nu 8 jaar garantie of tot 160.000 kilometer op de batterijen.

Varianten
De e-NV200 is te bestellen in drie uitvoeringen, de Visia, Optima en Business. Ook de standaarduitrusting kreeg een opwaardering, met onder meer een standaard audiosysteem en neavigatie vanaf de Business-uitvoering. Er komt ook nog een personenuitvoering met vijf of zeven zitplaatsen, de e-Evalia, met 40 kWh-accu vanaf 34.040 euro, exclusief BTW. Particuliere kopers betalen 41.188 euro. De nieuwe versies zijn per direct te bestellen.

Goed advies
Autobedrijf Herwers geeft u graag passend advies over de nieuwe e-NV200 of de andere auto’s uit Nissan’s uitgebreide gamma. Kom langs aan de Laan van de Dierenriem 29 in Apeldoorn. Kijk ook op: www.herwers.nl