Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Nissan vernieuwt populaire Juke

RIJSSEN/DAARLE – Nissan presenteerde afgelopen week de vernieuwde Nissan Juke aan het publiek. De compacte crossover kreeg een volledige restyling die onder meer een sportiever uiterlijk geeft – met bijbehorende prestaties.

De nieuwe Juke is volgens Nissan een ware revolutie in het segment van de coupé crossover. Hij kreeg scherpe, dynamische lijnen en een zwevende daklijn voor een geraffineerd uiterlijk. De nieuwe LED-koplampen en LED achterlichten kregen een stoere, sportieve uitstraling met een heel herkenbare lichtsignatuur. De nieuwe Juke groeide ook iets ten opzichte van zijn voorganger, waardoor deze nog beter praktisch bruikbaar is. Zo biedt deze van 422 tot maximaal 1.088 liter bagageruimte.

Innovaties
Nissan schonk veel aandacht aan het hoogwaardige interieur dat veel geavanceerde technologie binnen handbereik brengt. Zo geeft het zwevende instrumentenpaneel samen met het touchscreen display alle informatie die u kunt wensen. U blijft altijd verbonden en voorzien van informatie met NissanConnect. De nieuwe Juke beschikt naar wens ook over de meest uitgebreide geavanceerde rijsassistenten, waaronder verkeersbordherkenning, automatisch meerijden met de verkeersstroom en de Intelligent Around View Monitor, die een 360 graden zicht geeft bij inparkeren. Dankzij het vernieuwde platform en een 117 pk motor (handgeschakeld of automaat naar wens) biedt de nieuwe Juke ook een aangenaam, dynamisch rijgedrag.

Premiere Edition
De nieuwe Nissan Juke is nu al te bestellen als uitgebreide Premiere Edition, vanaf 27.999 euro. Uw Nissan dealer, Autobedrijf Manenschijn, aan de Wierdenseweg 11 in Daarle, geeft u graag een passend advies. Kijk voor meer informatie ook op: www.manenschijn.nl