Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Techno-Classica Essen heeft nieuwe datum bekend gemaakt

ESSEN – Van 25 tot en met 29 maart zou de S.I.H.A de 32-ste editie van de Techno-Classica beurs in Essen organiseren.

Dit is een wereldbeurs voor oldtimers, classic- & prestige automobielen, motorsport, motorfietsen, vervangende onderdelen en restauratie. Ruim 220 exposerende classic clubs zorgen er bovendien voor dat dit de wereld clubmeeting van de internationale oldtimer-scene is.

Grote beurs
De Techno-Classica Essen heeft met intussen ruim 1.250 exposanten uit meer dan 30 landen zijn rol als de nummer één in de internationale oldtimer- en verzamelaar-beurzen vast gevestigd. Grote internationale autofabrikanten maken bijvoorbeeld gebruik van de glans die de automobiele classic wereldbeurs uitstraalt: meer dan 20 automerken presenteren op hun fabrieksstands bijzondere stukken, die voor een groot deel alleen op de Techno-Classica te zien zijn.

Youngtimers
Nog steeds beslaat de autohandel met zo’n 2.700 grotendeels door gerenommeerde professionals aangeboden klassiekers een aanzienlijk deel van de ruimte. De beste rariteiten voor verzamelaars proberen elkaar af te troeven met gebruikte klassiekers en prestige cars van na de oorlog. Bovendien: meer dan 30 procent van de te koop aangeboden automobielen zijn betaalbare ‘plug and play’ youngtimers.

Kom ook!
De Techno-Classica biedt 20.000 vierkante meter autoplezier en wist vorig jaar maar liefst meer dan 190.000 bezoekers uit 46 landen te trekken. Er valt dus veel te zien op de beurs, voor iedereen die een interesse heeft in klassiekers en bijzondere auto’s in de breedste zin. De beurs zal verplaatst worden in verband met het Corona-virus. De nieuwe datum is inmiddels bekend gemaakt: 24 tot en met 28 juni. Kijk voor meer informatie op www.siha.de of voor kaartverkoop: www.technoclassica-tickets.de