Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Vernieuwde Range Rover Evoque bijna in de showroom

APELDOORN – Range Rover introduceerde eind vorig jaar de tweede generatie van de Evoque; de compacte, luxe SUV met een fraai design. De nieuwste telg kreeg zowel van binnen als buiten een mooie update.

De nieuwe Range Rover Evoque is vanaf vrijdag 22 maart te bewonderen in de showroom van Van Mossel Land Rover. Het uiterlijk kreeg een subtiele facelift in vergelijking met de eerste Evoque die acht jaar op de markt is; zo werden de achterlichten, koplampen, grille en bumper aangepast, waardoor deze iets meer lijkt op de grotere Velar. Met vijf volwaardige zitplaatsen en een flexibel in te delen interieur is het een veelzijdige reisgenoot. Het geraffineerde interieur biedt eigentijdse luxe, met een hoogwaardig materiaalgebruik en veel connectiviteitsopties voor de telefoon.

Nieuw platform
De grootste veranderingen treffen we onderhuids. De 2019 Evoque heeft een geheel nieuw All Wheel Drive platform. Kopers kunnen kiezen uit een selectie van Ingenium 2 liter benzine- en dieselmotoren, die garant staan voor uitstekende prestaties en een lage uitstoot. De nieuwe Evoque kreeg ook de nodige veiligheidsopties mee, zoals de unieke ClearSight-spiegel voor een onbelemmerd zicht naar achteren en het optionele Ground View systeem, voor zicht onder de auto tijdens het terreinrijden. Ook kunt u bijvoorbeeld het Driver Assist Pack toevoegen, met opties zoals adaptieve cruise control.

Maak kennis
Van Mossel Land Rover laat u graag kennismaken met de nieuwe Evoque, leverbaar vanaf 56.400 euro. Zij ontvangen u graag in de showroom aan de Oude Apeldoornseweg 40 A in Apeldoorn. Kijk ook op: www.vanmossel.nl/landrover voor meer informatie.