Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Wilt u ook rijden in de best verkochte hybride van Nederland?

APELDOORN – Wie er op let, is het wellicht al eens opgevallen: we zien de Kia Niro hybride steeds vaker op de Nederlandse wegen. Niet verrassend, want de duurzame en veelzijdige Niro is het best verkochte model hybride op de markt. Van Mossel Kia heeft dan ook extra ingekocht om aan deze vraag te voldoen.

Maar liefst 138 auto’s werden ingekocht in diverse varianten. De meeste auto’s – 101 stuks – zijn de DynamicLine editie, met een vanaf-prijs van 29.595 euro. Als private lease al leverbaar vanaf 399 euro per maand. Deze versie is onder meer uitgerust met een automaat als standaard, parkeersensoren en achteruitrijcamera, bekleding in stof/leer combinatie en 7 inch navigatiesysteem met Europese kaart.

Design Edition
De Niro is er ook als Design Edition; leverbaar vanaf 31.795 euro. Hier treffen we mooie ‘finishing touches’ aan, zoals een schuif-kanteldak, 18 inch lichtmetalen velgen en privacy glass. Van deze versie zijn 33 auto’s ingekocht. De Design Edition is ook aantrekkelijk geprijsd als private lease vanaf 449 euro per maand.

ExecutiveLine
Gaat u voor een stukje luxe met deze zeer rijk uitgeruste en duurzame hybride? Wees er wel snel bij: er zijn 4 auto’s ingekocht in deze variant. De meer dan complete optielijst omvat onder meer stoelventilatie voor en stoelverwarming achter, elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met geheugen, 18 inch lichtmetalen velgen en een opwaardering van het navigatiesysteem met DAB+ en JBL Premium Sound. Leverbaar vanaf 34.995 euro. De ExecutiveLine is natuurlijk ook als private lease leverbaar. Deze prijzen zijn op aanvraag.

Maak kennis
Kom langs bij Van Mossel Kia aan de Oude Apeldoornseweg 40B in Apeldoorn. Kijk ook op: www.kia-vanmossel