Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Zes jaar garantie op Suzuki: maak kennis bij AutoCity AVK

Suzuki is een merk met veel trouwe rijders. Dit komt voor hen zelf niet als een verrassing; zij roemen met merk om de hoge betrouwbaarheid. Iets wat we ook altijd bevestigd zien in de diverse onderzoeken qua de meest betrouwbare automerken. Suzuki staat ook echt achter elke auto. Om nóg meer zekerheid te bieden ontvangt de koper tegenwoordig niet 3, maar zelfs 6 jaar garantie op een nieuwe auto.

Suzuki’s algemene garantie heeft een looptijd van 6 jaar of tot een maximum van 160.000 kilometer. Oftewel, exact vier keer een rondje om de aarde. Dat zijn veel zorgeloze kilometers. Wanneer er binnen deze 6 jaar een materiaal- of constructiefout ontstaat, zorgt Suzuki voor reparatie of vervanging met originele onderdelen. Zonder extra kosten of eigen risico. Daarnaast ontvangt men zelfs 12 jaar garantie op de carrosserie en een lakgarantie van 3 jaar, zónder kilometerbeperking.

Goed onderhoud
Omdat we al weer langzaam naar de herfst gaan, herinneren we u ook nog graag even aan het periodiek onderhoud van uw huidige auto. Ook dit is belangrijk voor de betrouwbaarheid van uw voertuig.

Kom langs
AutoCity AVK laat u graag kennismaken met Suzuki’s brede gamma. Er zijn ook nu weer diverse lopende acties op de meest populaire modellen. Of neem eens een kijkje bij de occasions. U bent altijd welkom! AutoCity AVK is gevestigd aan de Revalstraat 2 in Deventer. Kijk ook op: www.autocityavk.nl