Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Zorgeloos de zomer in met de Volvo Zomercheck

APELDOORN – Met de zomer in het vooruitzicht hebben we allemaal weer zin in vakantie. Warme temperaturen en lekker ver op vakantie met de caravan of voor dagjes uit. Om zorgeloos en aangenaam te genieten van de zomer biedt Volvo Nieuwenhuijse momenteel de gratis zomer- en aircocheck aan.

De auto krijgt het in de zomer altijd wat zwaarder te verduren. We vragen wat meer van onze auto met alle bagage, kampeermiddelen en uiteraard de hogere temperaturen. Zeker wanneer u wat verder weg op vakantie gaat, is het verstandig om op tijd de auto na te laten kijken.

Zomer- en aircocheck
Bij Volvo Nieuwenhuijse kunt u uw Volvo momenteel gratis laten controleren voor de zomer- en aircocheck. De medewerkers controleren uw auto dan op twintig belangrijke punten. Dit begint bij de controle van de banden qua slijtage en spanning, waaronder het reservewiel. De remmen en remvloeistof worden nagekeken, met visuele controle van de remblokken en -schijven. Bij de motor controleren zij onder meer het niveau van motorolie en koelvloeistof, de V-riem, uitlaatsysteem, accu en koppeling. Aan de buitenkant: werking van uw verlichting, eventuele steenslag in de voorruit, niveau van ruitensproeiervloeistof en de wisserbladen voor en achter. Ook de werking van de verwarming, aanjager, ventilator en airco zal gecontroleerd worden. Kortom, een gedegen controle op de belangrijkste punten voor uw veiligheid en comfort.

Airco-onderhoud
Het is verstandig om de airco regelmatig te laten onderhouden. Dit kan goed gecombineerd worden met eventueel ander onderhoud na de check. Een airco-onderhoudsbeurt kost dan 149 euro.

Maak een afspraak
Volvo Nieuwenhuijse ontvangt u graag voor een zomer- en aircocheck. Zij zijn gevestigd aan de Paramariboweg 6B in Apeldoorn (055-20 61 100) en Revalstraat 6 in Deventer (tel. 0570-63 03 49). Kijk ook op: www.nieuwenhuijse.nl voor het maken van een afspraak.