Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Auto Bleeker Enschede sterk in onderhoud en reparatie


ENSCHEDE – Goed onderhoud is zeer belangrijk voor vele zorgeloze kilometers. Zeker wanneer u afhankelijk bent van uw voertuig voor zakelijke doeleinden is het belangrijk om onderhoud snel, efficiënt en vooral ook betrouwbaar uit te laten voeren.

Of u nu particulier of zakelijk rijder bent, autobedrijf Bleeker in Enschede draagt zorg voor passend onderhoud en reparatie voor alle merken. Met Carprof mag u rekenen op vakkundig onderhoud naar de hoogste kwaliteitseisen. Het goed opgeleide technische team beschikt over een moderne en goed uitgeruste werkplaats waar zij onderhoud uit kunnen voeren aan alle merken. Mét volledig behoud van uw fabrieksgarantie. Autobedrijf Bleeker verzorgt daarom ook het onderhoud voor alle grote leasemaatschappijen. Ook als particulier mag u rekenen op uitstekende service en een betrouwbaar resultaat.

INQAR Bleeker
Mocht u een tijdelijke auto nodig hebben, bijvoorbeeld als grotere reisauto voor de vakantie of juist een korte huur voor een verhuizing? Autobedrijf Bleeker biedt met INQAR diverse huurmogelijkheden tegen aantrekkelijke prijzen. Zo huurt u al een Renault Twingo voor 25 euro per dag. Er zijn diverse voertuigen beschikbaar, doorlopend tot een complete bakwagen met laadklep voor het grotere verhuiswerk.

Goed advies
Bij de aanschaf van een andere auto kunt u kiezen voor directe koop maar ook lease is steeds populairder. Het draait om ontzorgen: u bent altijd mobiel tegen een vast laag maandbedrag inclusief alle kosten en BTW. U betaalt alleen zelf het tanken. Een lease aanvragen is makkelijker dan u denkt. Dit is in principe in een dag te regelen, met een snelle acceptatie en toetsing. Binnen een dag rijdt u dan al in uw nieuwe auto. Lease is niet alleen mogelijk op nieuwe auto’s maar ook voor vele gebruikte voertuigen. Kom langs bij autobedrijf Bleeker aan de Boddenkampsingel 2-10 in Enschede of kijk op: www.bleekergroep.nl/enschede