Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Voordeel op Renault Salon de Promotion bij Leijenaar


BATHMEN – De aanschaf van een nieuwe Renault is momenteel extra aantrekkelijk. U kunt tijdens de Salon de Promotion namelijk profiteren van extra voordeel op alle modellen. Ook Garage Leijenaar in Bathmen laat u graag eens kennismaken met de nieuwste modellen.

Garage Leijenaar is al vele jaren uw vertrouwde adres voor aanschaf en onderhoud van uw Renault én alle andere merken. Tot en met 2 april loopt nog de Salon de Promotion met voordeel dat op kan lopen tot wel 3.500 euro, afhankelijk van uw gekozen model. We geven enkele voorbeelden.

Twingo
Renault’s Twingo is al jaren een geliefde compacte besteseller. UI stapt momenteel extra voordelig in; dankzij een voordeel van 1.700 euro daalt de prijs naar 10.090 euro.

Captur
Op de nieuwe Renault Captur (Energy TCe 90) is uw voordeel tijdens de Salon de Promotion 2.600 euro. Hiermee daalt de prijs naar 16.890 euro.

Kadjar
Uw voordeel kan bij sommige modellen nog verder oplopen. Zoals bij de Kadjar. Hier is uw korting op de prijs 2.750 euro, maar u ontvangt tevens een 750 euro accessoirecheque. Het gecombineerde voordeel zit dan op 3.500 euro. Ook op de Koleos, Espace, Talisman, Scénic en Mégane ontvangt u een accessoirecheque ter waarde van 750 euro.

Kom langs
Garage Leijenaar laat u graag zelf Renault ervaren in een vrijblijvende proefrit. Vraag naar de voorwaarden voor de specifieke aanbiedingen op deze en andere modellen. U bent van harte welkom aan de koekendijk 8 in Bathmen. Kijk ook op: www.leijenaar.info