Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Autobedrijf de Snipperling is de nieuwe Jeep-dealer in de regio!

APELDOORN – Autobedrijf de Snipperling was al dealer van Fiat & Fiat Professional (bedrijfwagens) voor de regio en daarnaast service-dealer voor Jeep en Alfa Romeo. Sinds januari is De Snipperling ook officieel sales-dealer van Jeep.

Deze uitbreiding was een mooie toevoeging op het bestaande pakket. De kennis over de diverse modellen van Jeep was er al, doordat De Snipperling jarenlang als service-dealer werkzaam was. Met deze kennis en expertise bent u verzekerd van goed advies.

Jeep Renegade
Sinds kort staan in de showroom ook diverse modellen van Jeep, zoals de vernieuwde Jeep Renegade, opgesteld. Dit model is door het gezaghebbende Britse 4×4 Magazine verkozen tot ‘Best Small SUV of the Year’ van 2018. Het exterieur heeft de stoere uitstraling die zo kenmerkend is voor het merk Jeep. Een stoere grille aan de voorzijde en aan de achterkant van de auto zeer herkenbare vierkante achterlichten met daarin een ‘X’-symbool verwerkt.

Mogelijkheden
U heeft de keuze tussen 3- of 4-cilinder benzinemotoren of een 2.0 MultiJet dieselmotor. U heeft verder de mogelijkheid om te kiezen voor handgeschakeld of automaat. Ook is de Renegade leverbaar met voorwielaandrijving of vierwielaandrijving. Afhankelijk van uw voorkeuren heeft uw auto een vermogen variërend van 120 pk tot 180 pk. Door extra optiepakketten kunt u de Renegade geheel naar eigen wens aanpassen. Wat veiligheid betreft heeft u niets te klagen. De Jeep Renegade is namelijk standaard voorzien van vele veiligheidssystemen. Zo is de auto onder andere voorzien van rijbaanassistentie, verkeersbordherkenning en intelligente snelheidsbegrenzing. Er is al een Jeep Renegade verkrijgbaar vanaf € 26.240,-.

Garantie
Leuke bijkomstigheid is dat per heden de fabrikant heeft besloten om alle nieuwe Jeeps te leveren met maar liefst 5 jaar garantie! Dit geldt overigens ook voor alle nieuwe 2019 auto’s van Fiat en Alfa Romeo. Dat deze merken kwalitatief erg goed zijn, wordt dus nu extra onderstreept door de fabrieksgarantie te verlengen van 2 naar 5 jaar met onbeperkt aantal kilometers!

Showroom
Natuurlijk blijft Autobedrijf de Snipperling ook hét adres voor verkoop en onderhoud van Fiat, Fiat Professional en Alfa Romeo. Kom langs in de showroom aan de Laan van de Dierenriem 38 in Apeldoorn om kennis te maken met de geheel vernieuwde Jeep Renegade of bijvoorbeeld de stoere Jeep Compass.