Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

HR-V Turbo en CR-V Hybrid bij Honda Wesselink in de showroom!

APELDOORN – Honda blijft vernieuwen, verbeteren en innoveren. Eind vorig jaar kwam het merk met de vernieuwde HR-V naar buiten. Ook werd de Honda HR-V 1.5 Turbo Sport aangekondigd. Daarnaast werd ook de CR-V compleet vernieuwd en wordt de lijn nu uitgebreid met de CR-V Hybrid versie. Is dat geen geweldig nieuws?

De Honda HR-V is een kleine SUV, maar is verder moeilijk te typeren. Het model is qua uiterlijk tegelijkertijd stoer, elegant en sportief. Het lijnenspel van de HR-V geeft dit model zijn bijzondere uitstraling, echter is er bij het ontwerp ook wel degelijk rekening gehouden met aerodynamica en mede daardoor heeft de HR-V een laag brandstofverbruik.

Onder de motorkap
De standaard Honda HR-V is beschikbaar met 1.5 Benzine met handgeschakelde zesbak of CVT-automaat variant en beschikt over 130pk. De Honda HR-V Sport heeft een 1.5 Turbo blok onder de motorkap, een krachtige viercilinder. Deze is leverbaar met een handgeschakelde zesbak, maar er kan ook voor een automaat gekozen worden. De viercilinder zorgt voor een vermogen van 182pk en een koppel van minimaal 220Nm. De HR-V Sport heeft daardoor niet alleen een sportief uiterlijk, maar ook een sportief karakter.

Interieur
Eigenlijk laat het interieur van de Honda HR-V, in welke uitvoering dan ook, niets te wensen over. Veel zaken zijn elektrisch te bedienen zoals bijvoorbeeld de ruiten en de audiobediening zit aan het stuur. Verder is climate control en verwarmbare voorstoelen standaard in alle uitvoering verwerkt. Ook de systemen die voor extra veiligheid zorgen, verkeersbordherkenning, intelligente snelheidsbegrenzing e.d., ontbreken niet.

Personalisering
U heeft de keuze tussen een Comfort, Elegance, Executive en Sport uitvoering en die kunt u vervolgens met bijvoorbeeld een Robust Pack, Chrome Pack, velgen en laktype personaliseren. De Honda HR-V is verkrijgbaar vanaf € 28.765,-. Daarnaast heeft u nu tijdelijk voor slechts € 999,- meerprijs de meest luxe Executive automaat variant in plaats van de Elegance automaat.

CR-V Hybrid
Tevens staat de CR-V Hybrid bij Honda Wesselink in de showroom. Deze ultra zuinige hybride is voorzien van i-MMD-technologie. Met deze technologie wordt er geschakeld tussen de benzinemotor en de elektrische motor. Door de automatische schakeling wordt ervoor gezorgd dat er zo efficiënt mogelijk met energie wordt omgegaan zonder enig verlies van prestaties. De ideale mix van rijprestatie en zuinigheid en uiteraard de wegligging zoals u van een Honda gewend bent.

Informatie
Breng een bezoek aan de showroom van Honda Wesselink voor meer informatie over de HR-V. Nieuwsgierig naar de CR-V Hybrid? Laat u verrassen door het uitmuntende weggedrag van deze geweldenaar. U vindt de showroom aan Laan van de Dierenriem 35 in Apeldoorn. Ook via de website www.honda-wesselink.nl blijft u op de hoogte van ontwikkelingen, nieuwe modellen en acties.