Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Broekhuis Deventer; vertrouwd adres voor al uw autozaken

DEVENTER – Broekhuis Deventer beschikt over een breed pakket aan diensten. Voor alle zaken omtrent uw auto bent u bij ons aan het juiste adres.

Naast het kopen of private leasen van een auto kunt u bij ons ook terecht voor het financieren, het herstellen van autoschade en het verzekeren van uw auto. Uiteraard helpen wij u ook graag bij het goed onderhouden en het repareren van uw auto. Wel zo makkelijk om alle zaken omtrent uw auto op één plaats te kunnen regelen.

Onderhoud
Wist u dat onderhoud bij een dealer niet duur hoeft te zijn? Wanneer u op zoek bent naar goed en voordelig onderhoud, bent u bij Broekhuis Deventer aan het juiste adres. Wij bieden aan iedere klant een oplossing op maat. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaalt maar wel de service van een merkdealer heeft.

De Broekhuis Jaarbeurt
Voor auto’s ouder dan drie jaar bieden wij de speciale Broekhuis Jaarbeurt. Met deze jaarbeurt krijgt uw auto een zeer uitgebreide onderhoudsbeurt en ontvangt u mobiliteitsservice en de PlusPas. Met de gratis mobiliteitsservice bent u verzekerd van mobiliteit. Met de PlusPas heeft u veel voordelen zoals onder andere gratis bijvullen van motorolie en koelvloeistof, gratis bandreparatie en gratis aircocheck. Zo weet u zeker dat u altijd mobiel blijft en uw auto in topconditie is; wel zo veilig voor u en uw passagiers.

Het team
Ons team bestaat uit enthousiaste en ervaren vakspecialisten die uw auto graag in topconditie houden. Bij Broekhuis zijn wij samen dag in dag uit bezig om van onze klanten ambassadeurs te maken. In ons vak draait het om klanttevredenheid, eerlijk contact en betrokkenheid. Wij werken allemaal met dezelfde instelling: ‘Alles voor een enthousiaste klant’.