Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Een goede diagnose helpt uw auto snel weer op weg

Auto’s zijn de afgelopen jaren steeds complexer geworden. Een moderne auto zit vol met electronica, waardoor een vakkundige diagnose van fouten erg belangrijk is. Wanneer uw dashboard een foutmelding aangeeft is deze veelal cryptisch. Bovendien is zelfs een herleidbare foutmelding niet altijd wat het lijkt…

Ook wanneer u regulier onderhoud op tijd uit laat voeren kunnen er problemen ontstaan met de auto. Gelukkig zijn maar weinig problemen direct catastrofaal, maar het is wel belangrijk om bij foutmeldingen of storingen even de auto na te laten kijken. Een storingsmelding kan immers een signaal zijn van een dieper liggend probleem.

Goede diagnose
Net als wanneer u zelf ziek bent is een goede diagnose ook belangrijk voor de auto. AD Autobedrijf is vakkundig in het stellen van de juiste diagnose. Met name in complexere systemen zoals motormanagement ligt de oorzaak vaak minder voor de hand. Een bevoegd diagnose-specialist kan storingen met de juiste apparatuur onderzoeken en verhelpen. Zij beschikken over de modernste diagnose-apparatuur en een brede kennis op het gebied van alle automerken. Het juist interpreteren van deze gegevens is een vak op zich. Immers, een foutmelding kan betekenen dat een specifiek onderdeel écht defect is, maar ook bijvoorbeeld dat het onderdeel zelf niets mankeert, maar juist de sensor een fout heeft.

Voorkomen
Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen wanneer het op autoproblemen aankomt. Periodiek onderhoud bij AD Autobedrijf kan veel problemen voorkomen. De AD Altijd Oké onderhoudsbeurt combineert vakmanschap met maatwerk: uw auto krijgt precies het onderhoud dat nodig is. Wanneer vervanging nodig is gebeurt dit altijd in goed overleg met u. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent. AD Autobedrijf geeft ook een uitgebreide garantie tot twee jaar op onderdelen en reparaties.