Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Citroën komt met twee vernieuwde modellen op de Nederlandse markt

APELDOORN – Citroën heeft al meer dan 20 jaar een Berlingo in het assortiment en komt nu met een nieuwe en verbeterde versie. Verbeterde technieken ten opzichte van het eerste model en nog comfortabeler.

De nieuwe Berlingo is leverbaar in twee lengtes. De standaardlengte M is 4,4 meter en daarnaast is er ook de XL. Deze heeft een verlengde wielbasis en een grotere overhang achter waardoor de auto een lengte van 4,75 meter heeft. Bij beide lengtes kan gekozen worden voor vijf of zeven zitplaatsen.

Krachtige motoren
De Citroën Berlingo is leverbaar met verschillende motoren en transmissie. Het benzineaanbod bestaat uit de PureTech 110 S&S met handgeschakelde 6-versnellingsbak en PureTech 130 S&S EAT8. Wanneer u voor een dieselmotor gaat, is er de keuze uit de BlueHDi 75, BlueHDi en BlueHDi 100 S&S 100 met handgeschakelde 5 versnellingsbak en de BlueHDi 130 S&S met handgeschakelde 6-bak . De BlueHDi 130 S&S met EAT8 is leverbaar vanaf de tweede helft van dit jaar.

Nieuwe SUV
Niet alleen is er een nieuwe Berlingo in het assortiment opgenomen, maar ook is de Citroën C5 Aircross op de markt gekomen. De C5 Aircross is een SUV die zich in de stad thuis voelt, maar door de Grip Control ook ver buiten de gebaande wegen. Grip Control en Hill Descent Assist zorgen er samen voor dat bij berg op of af, zowel bij voor- als achteruitrijden, de kans op wegglijden wordt beperkt. U blijft controle houden over de auto.

Comfort
Er is keuze uit 2 benzine- en 3 dieselmotoren voor de Citroën C5 Aircross en dat levert een vermogen op van 130 tot 180 pk. Ook zal er een plug-in hybride uitvoering komen. Verder zijn er 20 veiligheids- en rijhulpsystemen voor de C5 Aircross. Ook zorgen de SUV door Progressive Hydraulic Cushions (de vering van de auto) en de brede stoelen voor een zeer comfortabele rijervaring.

Bewonderen
In de showroom van Auto Palace Citroën Apeldoorn kunt u natuurlijk altijd de nieuwste modellen van Citroën zien. Zo is de Citroën Berlingo nu te zien in de showroom en deze is leverbaar vanaf € 28.620,-. Ook de Citroën C5 Aircross is te bewonderen aan de Laan van de Dierenriem 38. Vanaf een prijs van € 31.390 kunt u al rijden in deze SUV van Citroën.