Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Evoque en Discovery Sport leverbaar als Urban-editie


APELDOORN – De markante Range Rover Evoque is al een ware blikvanger; zowel van binnen als van buiten een herkenbare Range Rover-telg, maar wel met een zeer moderne styling. Nu doet Land Rover hier nog een schepje bovenop met de Evoque Urban uitvoeringen. Ook de populaire Discovery Sport is nu als Urban-versie verkrijgbaar.

Van Mossel Land Rover laat u graag kennismaken met deze speciale versies die nu leverbaar zijn. Naast de rijke standaarduitrusting voegt de Urban-variant nog diverse opties toe aan de Evoque en Discovery Sport. De Range Rover Evoque is leverbaar als Urban Pure editie in combinatie met alle motoren en transmissies en is leverbaar vanaf 48.400 euro. Deze uitvoering is te herkennen aan het glazen panoramadak met elektrisch bedienbare zonwering, maar ook schemersensor voor de koplampen, automatisch dimmende achteruitkijkspiegel, achteruitrijcamera, park distance control, een navigatiesysteem en het Pure Business Pack. De Urban SE-variant is leverbaar vanaf 53.200 euro en voegt diverse opties toe ten opzichte van de reguliere Evoque SE: navigatiesysteem, achteruitrijcamera, LED-mistlampen, Xenon koplampen met LED-signature verlichting, verwarmbare voorstoelen en het glazen panoramadak.

Discovery
De Discovery Sport is de sportieve variant van deze iconische bestseller, met ook hier Urban Pure en Urban SE-versies. De Urban Pure biedt een lange lijst aan extra opties, waaronder navigatie, airconditioning, USB-poorten in het interieur, een upgrade van de stoelbekleding, leren stuurwiel, cruise control en vloermatten. Nu leverbaar vanaf 48.700 euro. De Urban SE biedt als extra opties onder meer de Xecon-koplampen, LED-mistlampen, glazen panoramadak, stoelbekleding in geverfd leer, elektrisch verstelbare en verwarmde voorstoelen en een uitgebreid audiosysteem. Deze variant ls leverbaar vanaf 55.600 euro.

Kom langs
Kom langs bij Van Mossel Land Rover aan de Oude Apeldoornseweg 40 A in Apeldoorn. Kijk ook op: www.vanmossel.nl/land-rover