Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Feestelijke open dag bij Autobedrijf Frank

RIJSSEN – Autobedrijf Frank is verhuisd. Sinds augustus is het autobedrijf te vinden op Spinnerstraat 29A in Rijssen. De verhuizing wordt op zaterdag 12 oktober gevierd met een feestelijke Open Dag. U bent van harte welkom tussen 11.00 en 16.00 uur.

Autobedrijf Frank is sinds 2003 een begrip in Rijssen. Naast een jarenlange ervaring en gedegen kennis van de autobranche, biedt het team van Autobedrijf Frank vooral service en persoonlijkheid. Frank Gerritsen Mulkes, eigenaar, vertelt trots: ‘We zijn een allround autobedrijf. Dat betekent dat mensen bij ons terecht kunnen voor APK, reparaties en onderhoud voor alle merken. Daarbij vinden we service en het persoonlijke contact heel belangrijk.’ Ook voor bandenservice, airco-onderhoud en het uitlezen van uw auto bent u bij Autobedrijf Frank aan het juiste adres. Sinds kort is daar een apparaat om automaatbakken mee te spoelen aan toegevoegd.

Praktisch
Het nieuwe pand aan de Spinnerstraat biedt meer mogelijkheden voor het autobedrijf. ‘We hebben hier de ruimte en het pand is lekker praktisch ingericht,’ vertelt Frank. ‘Samen met Gert en Wilma vormen we al jaren een mooi en hecht team. En sinds dit jaar hebben we BBL-er Bas erbij. Het is leuk en interessant om mee te werken aan zijn opleiding en hij is een mooie toevoeging aan het team.’

Open Dag
Aanstaande zaterdag 12 oktober tussen 11.00 en 16.00 uur is iedereen van harte welkom op de nieuwe locatie aan de Spinnerstraat 29A in Rijssen voor een hapje en een drankje en om een kijkje te nemen. Voor de kinderen is er een springkussen en alle genodigden krijgen een kleine attentie mee.

Meer weten? Kijk op www.autobedrijffrank.nl.