Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Go Big met nieuwe Hyundai i10

RIJSSEN – Hyundai introduceerde deze maand de vernieuwde Hyundai i10. Begin 2020 staat de nieuwste versie van dit model in de showroom. Hoe maak je de ‘Stadsauto van het Jaar’ nóg beter?

Hyundai’s i10 is al een bestseller in het segment van de compacte stadsauto. Toch wist het merk deze nog te verbeteren op diverse punten. Zo is de auto iets minder compact geworden; de auto groeide in alle opzichten. Zo is de carrosserie 2 centimeter breder en kreeg het interieur een restyling. Door handig design oogt het interieur extra breed met nog meer gebruiksgemak.

Sportiever uiterlijk
Hyundai schonk ook aandacht aan het exterieur met een vloeiend design en scherpe, expressieve carrosserielijnen voor een extra sportieve uitstraling. Zeker in combinatie met één van de nieuwe kleuren. De nieuwe Hyundai i10 is ook veiliger en slimmer geworden, met diverse technologische snufjes. De nieuwe Hyundai i10 staat begin volgend jaar in de showroom. Hyundai nodigt geïnteresseerden al wel uit om zich in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Goed advies
Autobedrijf Schippers Rijssen biedt momenteel ook extra scherpe kortingen op het huidige model van de Hyundai i10. Zo profiteert u momenteel van de SmartTech-bonus tot 2.100 euro. Hiermee koopt u de Hyundai i10 al vanaf een zeer scherpe 9.795 euro of als private lease vanaf 199 euro per maand.

Kom langs
Kom langs voor een goed advies of proefrit met de i10 of andere Hyundai modellen. Autobedrijf Schippers Rijssen is gevestigd aan de Molendijk Noord 51b in Rijssen. Kijk ook op: http://www.autoschippers.nl/