Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Bij Schreurs & Bakker Private Lease van alle merken

RIJSSEN – De Private Lease markt is de laatste jaren sterk opgekomen en de mensen die er al gebruik van maken weten dat je voor een vast bedrag in de maand in een auto kunt rijden, waarbij alle kosten inbegrepen zijn behalve brandstof.

Maar is dat wel werkelijk zo en welke voorwaarden zijn hieraan verbonden? Als je niet oppast dan wordt er een contract afgesloten waarbij je achteraf voor verrassingen komt te staan. Bij Schreurs & Bakker adviseren Dennis en Martin je dan ook graag over de voor- en nadelen van Private Lease. Daarnaast kunnen zij compleet onafhankelijk alle merken en modellen aanbieden. Niet alleen de kleine modellen, maar ook de grotere gezinsauto’s, SUV’s en station-modellen kunnen in de Private Lease worden geleverd.
Private Lease wordt bij Schreurs & Bakker aangeboden via Go Private Lease, onderdeel van Louman Financiële Diensten met het Keurmerk Private Lease. Hiermee ben je als klant verzekerd van eerlijke voorwaarden, krijg je een compleet product, biedt het bescherming tegen te hoge financiële lasten, heb je 14 dagen bedenktijd en zekerheid bij klachten. Ook kun je bij Schreurs & Bakker de net wat mooiere auto’s leasen. Dus niet de kale auto voor de laagste prijs, maar een mooie complete auto voor een scherp tarief.

Informatie
Welke opties, welke looptijd, hoeveel kilometers per jaar, wel of niet je auto inruilen? Op al deze vragen wordt samen naar het juiste antwoord gezocht, zodat je zorgeloos kunt gaan rijden in je nieuwe Private Leaseauto. Kom ook naar Schreeurs & Bakker aan de Nijverdalseweg 138 in Rijssen of neem een kijkje op www.schreursbakker.nl. Ook Private Leasen moet een feestje zijn bij Schreurs & Bakker!