Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Formule 1 actie bij Van Mossel

APELDOORN – Autobedrijf Van Mossel organiseert regelmatig leuke evenementen voor klanten. De nieuwste actie is een wel heel bijzondere: klanten die een nieuwe Jaguar of Land Rover aanschaffen, kunnen op zondag 10 mei gratis aanwezig zijn bij de Grand Prix van Barcelona-Catalunya!

Autobedrijf Van Mossel biedt klanten niet alleen een stukje mobiliteit, maar ook een stuk belevenis. Zo werden eerder al mooie reizen gehouden voor Land Rover-klanten en Jaguar-rijders konden afgelopen maand deelnemen aan de Art of Performance Tour met de nieuwe I-PACE. Dit soort evenementen zijn altijd bijzonder gezellig. U reist deze keer met een mooie groep Jaguar en Land Rover-rijders naar Spanje.

Reis mee
Klanten die nu een nieuwe Jaguar of Land Rover aanschaffen worden uitgenodigd om gratis mee te gaan met een volledig verzorgde reis, inclusief vliegtickets, hotelovernachting, ontbijt en diner en een mooie tribuneplaats tijdens de Grand Prix. Dit alles ter waarde van 1.195 euro. U vertrekt dan op zaterdag 9 mei vanaf Amsterdam naar Barcelona. Zondag 10 mei wordt u naar het circuit gebracht om te genieten van een geweldige race. Maandag 11 mei reist u weer terug naar Nederland na een laatste ontbijt onder de Spaanse zon.

Maak kennis
Autobedrijf Van Mossel laat u graag vrijblijvend kennismaken met het uitgebreide gamma van Land Rover en Jaguar. Kom langs voor een goed advies en een vrijblijvende proefrit. Van Mossel Jaguar – Land Rover is gevestigd aan de Oude Apeldoornseweg 40A in Apeldoorn. Kijk ook op: www.vanmossel.nl/land-rover of www.vanmossel.nl/jaguar voor meer informatie.