Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Fiat is overtuigd van de kwaliteit en levensduur van alle modellen

Begin 2019 heeft Fiat haar garantieregeling aangepast. Was voorheen de standaard 2 jaar fabrieksgarantie, vanaf 1 januari geeft Fiat 5 jaar garantie op nieuwe Fiats vanaf registratie.

De 5 jaar garantie is opgebouwd uit 2 jaar fabrieksgarantie en 3 jaar aanvullende garantie via Mopar. Er is verder geen beperking voor wat betreft het aantal kilometers dat wordt verreden en bij verkoop gaat de garantie mee naar de nieuwe eigenaar.

Wat is inbegrepen?
Bij een reparatie hoeft u niet te betalen voor vervanging van defecte onderdelen, de benodigde verbruiksmaterialen en de arbeidskosten.Dit valt allemaal onder de garantie. Verder is er ook nog een garantie op het doorroesten van binnenuit van de carrosserie. Gedurende de acht jaar na registratiedatum worden doorgeroeste delen vervangen of hersteld. Daarnaast heeft u tijdens de eerste vijf jaar na de registratiedatum ook recht op de mobiliteitsgarantie in Europa. Dus ook bij pech heeft u recht op hulp.

Voorwaarden
Zoals aan elke garantieregeling zijn er ook aan de 5 jaar garantie van Fiat voorwaarden verbonden. Zo moet de auto wel op correcte wijze worden onderhouden. En met de ‘correct wijze’ bedoelt Fiat dat het op de door hen voorgeschreven manier moet gebeuren. Daarvoor bent u bij de Fiat-dealer en de door Fiat erkende werkplaatsen van verzekerd.

Vraag uw dealer
Vraag bij uw Fiat-dealer naar alle voorwaarden van de garantieregeling en de mogelijkheden voor verlenging van de garantie wanneer u uw auto voor 1 januari 2019 heeft gekocht. Of neem een kijkje op de website www.fiat.nl