Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Goedhart Airco-check voor zorgeloos zomers genieten

DEVENTER – Die rit naar uw vakantiebestemming of naar het strand wordt toch een stuk aangenamer met een goed werkende airco. Laat uw airco dan ook regelmatig controleren en onderhouden om er optimaal plezier van te kunnen hebben. Auto Goedhart is uw aircospecialist en regelt het voor u.

Ook wanneer u de airconditioning maar weinig gebruikt is, slijt deze toch. Een airco verliest bijvoorbeeld gemiddeld zo’n 10 procent van het koelmiddel per jaar. Dit middel zorgt niet alleen voor de koeling, maar ook voor smering van de airconditioning. Het is daarom verstandig een airco-check uit te laten voeren. Blijkt dan bijvoorbeeld de druk of temperatuur van het systeem af te wijken? Dan is het verstandig om een airco-onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Hierbij inspecteren de professionals van Auto Goedhart het systeem en vullen dit aan met koelmiddel met fluortoevoeging; zo zijn lekken later makkelijker te traceren. Reparatie van lekken is niet inbegrepen bij de airco-check, maar kan na goed overleg wel uitgevoerd worden tegen redelijke kosten. Ook een geurbehandeling is inbegrepen om zo schimmels en bacteriën te verwijderen. Zo geniet u straks weer van een aangename en gezonde lucht in de auto.

Check en onderhoud
Een airco check kost €19,95 euro. Hierbij worden de uitstroomopeningen gecontroleerd en ook de temperatuur en de druk van het systeem. Daarnaast is er de volledige onderhoudsbeurt voor uw airco. Een volledige airco-onderhoudsbeurt met anti-geurbehandeliing kan uitgevoerd worden voor 109 euro, mits het gaat om een auto met koelmiddel R134A. Zorg dat u voorbereid de zomer in gaat en maak een afspraak bij Auto Goedhart aan de Revalstraat 5 in Deventer. Bel: 0570-50 21 50 of kijk op: www.autogoedhart.nl