Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Met een goed gevoel op weg dankzij de gratis AD Zomercheck

De zomer is altijd een mooie periode. We genieten allemaal natuurlijk graag van het zomerse weer en de vele mogelijkheden om er op uit te gaan voor een gezellig dagje pretpark, naar het strand of natuurlijk de vakantie verder weg met de caravan. Maar je vakantie kan zomaar een onverwachte wending krijgen…

Ook in de zomer kun je last krijgen van de meest voorkomende problemen met een auto; daarnaast zorgen de hogere temperaturen voor problemen met specifieke systemen. Kortom, de auto krijgt het wat zwaarder te verduren. Wanneer je in Nederland een keer met pech langs de weg staat is dit vervelend genoeg. Wanneer het je in het buitenland overkomt met de caravan achter de auto wordt het een problematischer verhaal met al snel een gepeperde wegsleep-rekening.

Zomercheck
Een zomercheck van de auto kan daarom veel leed voorkomen. AD Autbedrijf Kemper biedt deze momenteel gratis aan. Voorkomen is immers beter dan genezen, wat zeker opgaat voor auto-onderhoud. Bij de Zomercheck kijken we naar de meest voorkomende risico-punten van de auto. U kunt dan het noodzakelijk onderhoud gelijk uit laten voeren om zo met een gerust hart op vakantie te kunnen gaan. U kunt via www.autobedrijfkemper.nl een afspraak maken. Natuurlijk bent u ook buiten de zomer van harte welkom voor passend onderhoud. AD Autobedrijf Kemper verzorgt al het onderhoud voor alle merken, zowel nieuwe als oudere auto’s. U mag dan ook rekenen op een professioneel en zorgvuldig resultaat voor vele zorgeloze kilometers het hele jaar door.

Kom langs
AD Autobedrijf Kemper is gevestigd aan de Dorpsstraat 20 in Diepenveen. Kijk ook op: www.autobedrijfkemper.nl