Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Grootste geëlektrificeerde line-up ooit voor Ford tijdens IAA Frankfurt

FRANKFURT – Tijdens de IAA Frankfurt presenteerde Ford Puma Ecoboost Hybrid, de Explorer en Tourneo Custom Plug-In Hybrids en de Kuga mild-, full- en plug-in hybrid.

Verder heeft Ford bekend gemaakt dat eind 2022 in Europa het omslagpunt van geëlektrificeerde versus conventionele aandrijvingen verwacht wordt. Dan zouden er meer dan 50 procent van de verkochte personenauto’s van het merk zijn voorzien van een geëlektrificeerde aandrijving. Ook wordt verwacht dat er tegen die tijd al zo’n 1 miljoen Ford’s met een vorm van geëlektrificeerde aandrijving zijn verkocht.

Tussentijds
Om dit te bereiken moet vanzelfsprekend de klant niet teveel gedoe hebben met de geëlektrificeerde modellen. Reden dat Ford ook een nieuwe home wall box heeft geïntroduceerd. Daarmee wordt de laadtijd met tot wel een derde gereduceerd. Ook heeft Ford een nieuwe smartphone app die toegang tot meer dan 118.000 publieke laadpalen in 30 Europese landen biedt. Deze nieuwe app voor smartphones en tablets maakt het vinden van een laadpaal gemakkelijk en ook kan via de app worden betaald voor het laden.

In de spotlight
Het publiek heeft inmiddels kunnen kennismaken met de gloednieuwe Kuga SUV, de eerste Ford die zowel als mild-hybrid, full-hybrid als plug-in hybrid op de markt komt. Ook de geheel nieuwe zevenzits Explorer Plug-In Hybrid SUV en achtzits Tourneo Custom Plug-In Hybrid personenvervoerder werden getoond aan het publiek tijdens de IAA Frankfurt. En wat dacht u van een Puma EcoBoost Hybrid crossover met innovatieve mild-hybrid technologie voor een lager verbruik en hogere prestaties of de Ford Mondeo Hybrid wagon met zelfladende full-hybrid technologie, een interessant alternatief voor een conventionele diesel. Ford’s nieuwe, door de Mustang geïnspireerde, elektrische performance SUV wordt gelanceerd in 2020. Hij krijgt een range van 600 km, volgens WLTP. Voor iedereen is er dus een geëlektrificeerde Ford te vinden.

Proefrit
Plan uw proefrit bij één van de officiële Ford dealers via www.ford.nl/handige-links/ik-wil/proefrit-aanvragen.