Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Maak kennis met de nieuwe Range Rover Discovery Sport

APELDOORN – Land Rover heeft de befaamde Range Rover Discovery een grondige facelift gegeven. De nieuwste generatie van deze compacte SUV is zowel van binnen als van buiten nog aantrekkelijker geworden.

De nieuwe Discovery Sport onderging een subtiele facelift wat het sportieve karakter nog beter benadrukt. Veel aandacht werd ook geschonken aan het nieuwe interieur. Licht, opgeruimd met een groot gevoel van ruimte. Dankzij de vele opbergmogelijkheden blijft het interieur dit ruime gevoel behouden, ook met een volle auto. Met de twee touchscreens blijft u optimaal verbonden met de buitenwereld tijdens uw reis. Het interieur biedt superieur zitcomfort en een hoogwaardige, premium uitstraling die naar wens te personaliseren is. Zo kunt u ook kiezen voor een 5+2 stoelconfiguratie. Er zijn ook enkele mooie innovaties, zoals de ClearSight achteruitkijkspiegel, die dankzij een ingebouwd beeldscherm een onbelemmerd zicht geeft.

Prestaties
De Land Rover Discovery Sport biedt een dynamisch rijgedrag dankzij Adaptive Dynamics. Elektronisch gestuurde schokdempers zorgen voor een optimale wielafstelling die de balans weet te vinden tussen comfort, raffinement en wendbaarheid. Kopers kunnen kiezen uit motoren van 110 en 150 pk. De Range Rover Discovery Sport is nu leverbaar vanaf 54.800 euro. Vraag ook naar de lease-mogelijkheden.

Maak kennis
Autobedrijf Van Mossel laat u graag kennismaken met de nieuwe Range Rover Discovery Sport. Op vrijdag 20 en zaterdag 21 september organiseren zij twee introductiedagen voor dit model. Zo kunt u als één van de eersten kennismaken met de Range Rover Discovery Sport in de showroom. Gevestigd aan de Oude Apeldoornseweg 40B in Apeldoorn. Kijk ook op: www.vanmossel.nl/land-rover voor meer informatie.