Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Scherpe private lease bij Hyundai

APELDOORN – Als automobilist blijft u graag altijd mobiel, het liefst zonder teveel rompslomp. Steeds meer mensen ontdekten de afgelopen jaren het concept van de private lease; mobiliteit zonder zorgen voor een vast laag maandbedrag.

Ook Hyundai biedt het gamma tegenwoordig aan met zeer scherpe maandtarieven. Als particulier krijgt u zo de beschikking over een nieuwe auto zonder investering vooraf. Daarnaast is al het onderhoud, reparaties, wegenbelasting, verzekering en de banden inbegrepen in het vaste maandbedrag. Zo weet u precies waar u aan toe bent; zonder verborgen kosten. Alleen de brandstof betaalt u zelf.

Hoe werkt het?
Wanneer u een goed inzicht hebt in uw gewenste auto, leasetermijn en gereden kilometers per jaar kunt u eenvoudig een offerte krijgen voor een laag maandbedrag. Autobedrijf Herwers helpt u hier graag bij. Uw leaseprijs is niet afhankelijk van de hoeveelheid schadevrije jaren die u hebt. Hyundai Private Lease wordt aangeboden in samenwerking met Arval, wat beschikt over het Keurmerk Private Lease. Zo bent u zeker van eerlijke voorwaarden, zekerheid bij klachten en bescherming tegen te hoge financiële lasten.

Rekenvoorbeeld
Wanneer u kiest voor de Hyundai i10 op basis van een 60 maanden looptijd en 10.000 kilometer per jaar, is deze beschikbaar voor 199 euro per maand. De populaire Hyundai Kona staat dan klaar vanaf 354 euro per maand en de i30 Wagon vanaf 356 euro per maand.

Goed advies
Autobedrijf Herwers voorziet u graag van een passend advies. Kom langs aan de Laan van de Dierenriem 29 in Apeldoorn of Solingenstraat 3 in Deventer. Kijk ook op: www.herwers.nl/hyundai