Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Mitsubishi Outlander PHEV

NIJVERDAL – Wanneer u de voorkeur geeft aan elektrisch rijden, geeft Mitsubishi u de mogelijkheid om volledig elektrisch te rijden met de i-MiEV of u te verplaatsen met de Mitsubishi Outlander PHEV, een hybride.

De Mitsubishi Outlander PHEV is eigenlijk een beetje een vreemde eend in de bijt. Om zoveel mogelijk kilometers elektrisch te kunnen rijden, worden deze auto’s zo licht mogelijk gemaakt. Met een gewicht van ongeveer 1850 kg is de Outlander PHEV één van de zwaardere elektrische voertuigen, maar toch ook één van de best verkochte hybrides.

Vergelijking
De Outlander PHEV heeft een gewicht ongeveer 1850 kg (afhankelijk van de uitvoering), de accu heeft 13,8 kWh aan energie en daarmee kan 54 km elektrisch afgelegd worden. De Mitsubishi i-MiEV weegt net geen 1100 kg, heeft een accu met 16 kWh en daarmee kunt u zo’n 160 km rijden. Volledig elektrisch rijden heeft echter wel een nadeel: als de accu eenmaal leeg is, staat de auto stil en moet er opgeladen worden voordat er verder gereden kan worden. Wanneer de accu van een hybride leeg is, rijdt u gewoon verder op de traditionele fossiele brandstof.

Slimme technologie
Zowel de Mitsubishi Outlander PHEV als de i-MiEV zijn uitgerust met slimme technologie om zo zuinig mogelijk te rijden. Zo wordt bij energie teruggewonnen wanneer de remfunctie in werking treedt. Ook wordt technologie ingezet om u zo comfortabel en veilig mogelijk te kunnen verplaatsen. De Outlander PHEV alarmeert u bijvoorbeeld voor voetgangers en de i-MiEV zorgt met geluidsignalen ervoor dat voetgangers u opmerken. Auto Aaltink laat u graag kennismaken met de Mitsubishi Outlander PHEV of andere modellen. Kom langs aan de Marie Curiestraat 6 in Nijverdal. Kijk ook op: www.autoaaltink.nl