Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Naar het tuincentrum voor planten, een auto of beiden?

APELDOORN – Auto Palace Apeldoorn en Intratuin aan de Voorwaarts 420 in Apeldoorn werken in de maand juli samen. Bij het tuincentrum staan gedurende deze periode vier auto’s van Auto Palace Apeldoorn uitgestald, dus het kan zo maar zijn dat u naar huis gaat met planten én auto.

Bij Intratuin staan een Peugeot 108 en 208 en een Citroën C1 en C3. Auto Palace Apeldoorn heeft op deze vier modellen een mooie Private Lease-actie. Zo kunnen zowel de Citroën C3 als de nieuwe Peugeot 208 al voor 299 in plaats van 329 euro per maand worden geleased. Een korting van 30 euro per maand over de gehele looptijd van het leasecontract is een behoorlijke besparing. Naast de korting op de leaseprijs ontvangt u ook een waardebon van 50 euro, die u kunt besteden bij de Intratuin aan de Voorwaarts. Hilbert Berends en Peter van der Sar, bedrijfsleiders van Auto Palace Apeldoorn Peugeot en Citroën zijn zeer te spreken over deze samenwerking. Eerdere soortgelijke acties werden zo goed ontvangen dat zowel Auto Palace als Intratuin hier graag een vervolg aan gaven.

Showroom
Bij de Intratuin heeft u al een goed beeld van de vier modellen en weet u wat de leaseprijs is, maar ook de binnenkant goed zien, voelen en ervaren kan in de showroom. De Peugeot 108 en 208 staan bij Auto Palace Apeldoorn aan de Wagenmakershoek 2. Bij Auto Palace Citroën Apeldoorn aan de Laan van de Dierenriem 38 kunt u de Citroën C1 en C3 bewonderen.