Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

HTH Automotive Groep herstelt ook hagelschade

APELDOORN – De afgelopen jaren is het weer steeds extremer geworden. Ook dit jaar zagen we al diverse extreme dagen met grote hagel; soms tot het formaat van een tennisbal.

Een onbeschermde auto loopt bij dit soort hagel een groot risico op schade. Ook de kleinere zomerhagel die vaker voor lijkt te komen kan zorgen voor kleine deukjes die nét zichtbaar genoeg zijn om je er aan te storen. Gelukkig zijn de deuken in het plaatwerk vaak volledig te herstellen door middel van uitdeuken zonder te hoeven spuiten. De dekking van hagelschade varieert wel van verzekeraar tot verzekeraar. Zo bent u bij alleen een WA-verzekering niet verzekerd tegen hagelschade. Met een beperkt- of volledig cascoverzekering is dit veelal wel gedekt. Wel kan het zijn dat u een eigen risico betaalt voor het schadeherstel.

Vakkundig herstel
HTH Automotive is specialist op het gebied van schadeherstel, zowel kleine als grotere schades. Ook hagelschade kunnen zij snel en vakkundig voor u herstellen. Waneer uw verzekering dit dekt, neemt HTH ook dit uit handen; zij wikkelen alles zelf af met uw verzekeraar. Betaalt u de reparatie zelf? HTH geeft u graag een passende offerte voor een betaalbaar en kwalitatief goed schadeherstel. Zij doen dit zoveel mogelijk zonder spuitwerk om de kosten laag te houden.

Kom langs
HTH ontvangt u graag voor een vrijblijvende offerte. In Apeldoorn bij Hagen Autoschade aan de Surinameweg 27, tel. 055-534 25 22. In Deventer bent u welkom bij Hannink Autoschade aan de Zweedsestraat 17, tel. 0570-635 707. In Vaassen: Tiemessen Autoschade aan de Riezebosweg 6, tel. 0578-57 12 27. Kijk ook op: www.hthautomotive.nl