Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

De nieuwe Renault Capture in het najaar bij de dealer

APELDOORN – De Renault Capture kwam in 2013 op de markt en heeft in de loop der tijd diverse veranderingen ondergaan. Met de komst van de derde generatie Capture heeft Renault het groots aangepakt. Geen kleine, subtiele wijzigingen, maar de Capture opnieuw uitgevonden.

De nieuwe Capture wordt leverbaar in 12 carrosseriekleuren en vijf contrasterende dakkleuren. De nieuwe kleuren zorgen ervoor dat de lijnen van de carrosserie nog sprekender worden. U krijgt niet alleen keuze uit diverse kleuren en kleurcombinaties, maar ook nog eens drie optiepakketten waarmee u het exterieur verder kunt personaliseren. Ook is het exterieur op andere vlakken aangepast. Zo heeft de nieuwe Capture een bredere grille en heeft de voorbumper luchtinlaten in de hoeken waardoor de luchtstroom wordt verbeterd en de Capture aerodynamischer wordt.

Interieur
Het interieur van de vernieuwde Renault Capture straalt luxe, kwaliteit en comfort uit door de materiaalkeuze, de zorgvuldige afwerking en de vormgeving. Zo heeft de Capture een touchscreen van 9,3 inch met een lichte kromming, waardoor deze beter af te lezen is door de bestuurder. Verder is het instrumentenpaneel volledig digitaal beschikbaar. Het stuurwiel is voorzien van een compactere airbag en daardoor is er een beter zicht op het instrumentenpaneel. Veel functies zijn overigens te bedienen via het stuurwiel.

Even geduld
De prijzen voor de nieuwe Capture zijn door Renault nog niet bekend gemaakt en ook moet u nog even geduld hebben voordat de Renault Capture bij de dealer te zien is. Dat is pas in het najaar 2019 voor de Capture met een TCe 130 GPF en TCe 155 GPF en EDC-automaat. Voor de Capture met de E-TECH plug-in hybride-aandrijflijn u wachten tot 2020.