Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Renault verbetert de ZOE

APELDOORN – Zeven jaar geleden introduceerde Renault het model ZOE. Dit elektrische model wist uit te groeien tot de bestverkochte elektrische auto van Europa. Toch heeft Renault nog verbeterpunten ontdekt en deze aangepast, ondanks dat blijft het een betaalbaar model.

Zo heeft de nieuwe ZOE een 52 kWh-batterij en daarmee kunt u tot 395 km afleggen volgens de WLPT. Op technisch gebied is de ZOE niet alleen aangepast met een andere accu, maar ook kan er op meer manieren opgeladen worden; 22 kW AC-laden en 50 kW DC-laden. Verder is de nieuwe ZOE uitgerust met een 100 kW sterke elektromotor.

Interieur
Het interieur is grondig vernieuwd. Het instrumentarium is geheel opnieuw ontworpen. In het interieur zijn ook 100% gerecyclede materialen toegepast voor de stoelbekleding en delen van gerecycled polypropyleen volgens de principes van de circulaire economie.

Exterieur
De nieuwe ZOE heeft een modern design met vanaf de basisversie al LED-koplampen en achterlichten, die een 75% grotere lichtopbrengst bieden dan halogeenlampen, terwijl het energieverbruik vergelijkbaar is. De laadopening is verborgen achter het grote logo van Renault aan de voorkant

Meer zien
De Renault ZOE is verkrijgbaar vanaf € 25.390,- (batterijhuur) of € 33.590,- (batterijkoop). Wanneer u meer wilt zien van de Renault ZOE en de innovaties die zijn toegepast, zoals het Renault Easy Link multimediasysteem, gaat u naar uw dealer. De dichtstbijzijnde vindt u makkelijk via www.renault.nl. U moet nog wel even wachten tot eind oktober van dit jaar.