Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Rijdt u in een supersnelle kart of in een comfortabele Citroën?

APELDOORN – Auto Palace Citroën Apeldoorn en Zero55, twee bedrijven uit twee verschillende branches; eentje uit de autowereld en de ander uit de wereld van het entertainment. Ze zijn beide wel gevestigd in Apeldoorn en ook beide relatief kort, maar u zou zomaar kunnen denken dat daarmee de overeenkomsten ophouden.

Niets is minder waar, zeker niet nu beide bedrijven gaan samenwerken. Zowel Auto Palace Citroën Apeldoorn en Zero55 houden van auto’s en van snelheid. Met een Citroën op de Nederlandse wegen bent u gebonden aan de maximumsnelheid, maar bij Zero55 kan er naar hartelust met een kart over de baan gescheurd worden.

Lachende derde
Weet u wie het meest profiteert van de samenwerking tussen beide bedrijven? U als klant. Wanneer u bijvoorbeeld een mooie Citroën C5 Aircross, Berlingo of een ander model koopt, krijgt u bij aflevering een voucher voor een heat karten bij Zero55. En bij een bezoek aan Zero55 voor bijvoorbeeld een potje glow bowlen, karten of lasergamen, krijgt u een voucher voor gratis koffie bij een bezoek aan de werkplaats van Auto Palace Citroën Apekdoorn. Ook zullen er regelmatig acties zijn waarbij bijvoorbeeld toegangskaarten voor evenementen verloot worden.

Op de hoogte
Wanneer u op de hoogte wilt blijven van de nieuwste modellen van Citroën en de lopende acties bent u van harte welkom in de showroom van Auto Palace Citroën Apeldoorn aan de Laan van de Dierenriem 38, kijk op www.autpalace.nl of volg op Facebook. Voor karten (indoor en outdoor), bowlen, lasergamen, mini escaperooms, virtual reality arena, interactieve klimwand en diverse arcade games gaat u naar Zero55 aan Dubbelbeek 52. Kijk ook eens op www.zero55.nl voor alle mogelijkheden.