Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Sportief en betrouwbare sport-Swift bij Bart Wiegerinck

 

HENGELO – Vol spanning zit menig liefhebber al te wachten op de nieuwe sportieve modellen van de Swift. Deze arriveren momenteel in de showroom bij autobedrijf Bart Wiegerinck in Hengelo.

Afgelopen maand las u al over de introductie van de nieuwe Suzuki Swift Sport en Swift Sportline. De Sport is Suzuki’s sportiefste model tot nu toe, waarbij naast het sportieve, ‘Champion Yellow’ exterieur ook het gehele onderstel onder handen genomen werd. Sportieve prestaties met een dynamisch rijgedrag met een aantrekkelijke vanaf-prijs van 24.999 euro of 399 euro per maand op basis van private lease. De Swift Sportline laat het midden tussen de reguliere Swift en Swift Sport, met een sportievere insteek tegen een wat lagere vanafprijs: 18.799 euro of als private lease voor 299 euro per maand.

Betrouwbaar
De aanschaf van een auto is natuurlijk maar de helft van het verhaal; u wilt er immers ook lang van genieten. Dankzij Suzuki’s reputatie als betrouwbaarste automerk van Nederland kunt u jarenlang zorgeloos genieten van deze sportieve modellen.

Leuke acties
Er zijn ook nog diverse lopende acties op andere Suzuki-modellen. Zo ontvangt u een inruilvoordeel van 750 euro op een Celerio, 850 euro inruilvoordeel op een Ignis en Swift en maar liefst 1.500 inruilvoordeel op de S-Cross en Vitara.

Kom langs
Kom langs bij autobedrijf Bart Wiegerinck in Hengelo, Oldenzaal en Goor voor goed advies over deze en andere aanbiedingen of natuurlijk een vrijblijvende proefrit. Kijk ook op: www.bartwiegerinck.nl