Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Suzuki Swift AllGrip: veilig op pad onder alle omstandigheden

APELDOORN – De herfst en winter brengen altijd uitdagingen met zich mee. Bladeren op de weg, sneeuw, ijs en hevige regenval beïnvloeden allemaal de grip op de weg. Om u onder de meest uitdagende omstandigheden altijd op de juiste weg te houden biedt Suzuki de populaire Swift nu ook aan met AllGrip vierwielaandrijving.

Het AllGrip Auto systeem biedt vierwielaandrijving met een bodemspeling van 140 millimeter; ruim 25 millimeter meer dan in de standaard Swift. Onder normale omstandigheden worden alleen de voorwielen aangedreven zoals bij de reguliere Swift. Zo profiteert u van een zuinige auto. Maar wanneer de auto merkt dat de voorwielen grip verliezen, zal automatisch de vierwielaandrijving ingeschakeld worden. Zo verdeelt de auto de aandrijving over alle vier wielen. Het voordeel is dat de auto zo ook bij glad wegdek en onverharde wegen volop grip blijft houden. Bijkomende voordelen zijn dat bijvoorbeeld het optrekken met een aanhanger op een gladde ondergrond heel gecontroleerd gaat.

Nu leverbaar
De Swift AllGrip is nu per direct te bestellen in twee uitvoeringen: de Select 1.2 Smart Hybrid en Stijl 1.2 Smart Hybrid. Dankzij deze zuinige motortechnologie is het gebruik gemiddeld slechts 4,4 liter op 100 kilometer. De Stijl uitvoering komt mooi compleet met onder meer airconditioning, adaptieve cruise control, LED-lampen en Suzuki’s Safety System. De Suzuki AllGrip Select begint bij 19.899 euro en de Stijl bij 21.199 euro. De reguliere Swift staat klaar vanaf 16.799 euro.

Meer informatie
Pijnappel Automobielen geeft u graag een passend advies voor aanschaf van deze of andere Suzuki modellen. Kom langs aan de Kanaal Noord 198-200 in Apeldoorn. Kijk ook op: www.pijnappel.nl