Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Toyota Wagenmaker neemt Autobedrijf Nijendijk over

ZUTPHEN – Autobedrijf Wagenmaker BV is thans gevestigd in Apeldoorn en Deventer. Vanaf 1 juli is Wagenmaker uitgebreid door overname van Autobedrijf Nijendijk in Zutphen.

Autobedrijf Nijendijk bestaat sinds 1962. Dat geeft al wel aan dat er vraag is naar een Toyota-dealer voor Zutphen en omstreken en de service van het bedrijf. Niet alleen voor de nieuwste modellen Toyota, maar ook voor occasions, onderhoud en reparatie kunt u hier terecht. Vanaf 1 juli is daar geen verandering in gekomen. Autobedrijf Wagenmaker gaat deze werkzaamheden met dezelfde personele bezetting voortzetten. De leiding over de vestiging in Zutphen komt in handen van Michiel van Walsum, die eveneens de vestiging van Wagenmaker in Deventer leidt.

Voordelen
Misschien is het in het begin even wennen aan de nieuwe naam, maar Wagenmaker gaat er vanuit dat de vertrouwde gezichten in de showroom en in de werkplaats u een vertrouwd gevoel geven. Voor u als klant heeft de overname als voordeel dat het aanbod groter wordt. Wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar een occasion met bepaalde kenmerken en deze staat niet in Zutphen, dan is snel en makkelijk contact gelegd met een andere vestiging van Wagenmaker.

Zelf ervaren
Op zoek naar een nieuwe Toyota, occasion of service? Ga dan naar één van de drie vestigingen van Autobedrijf Wagenmaker, in Deventer aan de Solingenstraat 1, in Apeldoorn aan de Steenbokstraat 3 en in Zutphen aan de Brinkhorst 7.