Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Van Mossel viert jubileum ook met Kia-voordeel!

HENGELO – Autobedrijf Van Mossel viert dit jaar het 70-jarig bestaan. Zij vieren dit graag samen met u, in de vorm van aantrekkelijke kortingen deze zomer. Waaronder op de Kia Picanto.

Autobeddrijf Van Mossel biedt dankzij de 70 jaar ervaring een optimale dienstverlening. Of u nu komt voor aanschaf van een nieuwe auto, privé- of zakelijke lease, onderhoud of advies, de medewerkers staan voor u klaar. Hun doel? U de best mogelijke mobiliteit bieden; met een auto en onderhoud die bij u past. Niet verrassend scoort Van Mossel dan ook hoog met de klanttevredenheid.

Voordeelactie
Momenteel biedt autobedrijf Van Mossel de Kia Picanto als private lease extra voordelig aan in het kader van het jubileum. Zo is de Kia Picanto 1.0mpi Comfortline editie beschikbaar vanaf 189 euro per maand. Dit is op basis van 60 maanden looptijd en 10.000 kilometer per jaar. Deze komt compleet met een riante uitrusting, waaronder een geïntegreerde radio/MP3-speler met 7 inch display en achteruitrijcamera. Ook Bluetooth-connectiviteit met stuurbediening en airconditioning zijn standaard in deze aanbieding.

Voordelen
Bij private lease blijft u altijd mobiel zonder verrassingen en voor een vast laag maandbedrag. Al uw vaste kosten voor de auto zijn namelijk inbegrepen; zoals onderhoud, verzekeringen, wegenbelasting, reparaties en zelfs het wassen van de auto bij een onderhoudsbeurt; onderdeel van de gratis Van Mossel Premium Service die inbegrepen is bij deze actie.

Kom langs
Van Mossel Kia ontvangt u graag voor een kennismaking met de Kia Picanto of de vele andere modellen. Kom langs aan de Höltersweg 30 in Hengelo. Kijk ook op: www.vanmossel.nl/privelease